Mottok arbeidsinkluderingsprisen 2020

Arbeidsinkluderingsprisen deles ut av Follo Futura til en arbeidsgiver som har utmerket seg særlig ved å inkludere jobbsøkere som står utenfor arbeidsmarkedet. Utdelingen av prisen fant sted i Follo Futuras lokaler i Ås.

-Dette var veldig hyggelig, smiler Camilla Semmerud daglig leder ved Ås Eiendomsservice som mottok prisen sammen med fagansvarlig Wayne Garcia.

Ås Eiendomsservice tjenester er innen flytting, renhold, rydding, maling og hagearbeid i Follo og Stor-Oslo.

Wayne Garcia fra Ås Eiendomsservice mottok prisen
Wayne Garcia fra Ås Eiendomsservice mottok prisen. Foto: Ole Bjørn Johansen

-Vi ser alle som kommer til oss og de blir raskt en del av gjengen. De lærer at det er ikke bare å utføre en jobb, men jobben skal bety noe mer. Vi utfører det lille ekstra for kundene våre og ser etter muligheter for å gjøre dagen deres bedre. Folk er ofte takknemlige og det hender vi blir bedt inn på kaffe, sier Wayne Garcia. Slik blir jobben vi utfører betydningsfull for andre og meningsfull for oss.

Når de flytter ting blir de ofte bedt om å kaste møbler som kunden ikke lenger vil ha. Da tar de vare på det i stedet for å kaste. En kunde manglet en komfyr, og da kunne Garcia glede kunden med en gratis komfyr som noen andre ikke lenger ville ha.

Prisen mottok de fordi de er den bedriften i Follo som har rekruttert flest personer gjennom Follo Futura og de har valgt arbeidspraksis som sin fremste rekrutteringskanal. De har et bevisst forhold til å rekruttere folk som har stått utenfor arbeidsmarkedet.

Ås avis omtalte prisutdelingen: Les artikkelen i Ås avis