Lar du arbeidsgivere finne deg?

Det er mange som blir permittert nå, men det er også et stort behov for vikarer og faste ansatte i enkelte bransjer. Selv om det er en vanskelig tid nå, er det også en tid for nye muligheter. Gjør deg klar til å gripe dem.

Jobbmulighetene øker nå innenfor samfunnskritiske funksjoner som helse, matproduksjon, logistikk og apotek. Innenfor helse er det behov for folk til å yte tjenester til kunder og pasienter, men man trenger også folk til pakking av varer og distribuere varene. Bedrifter som leverer mat og andre tjenester på døren ansetter mange om dagen, både til pakking og sjåfører for å få varene ut.

Økt fokus på renhold der mennesker ferdes gir gode muligheter for jobb innen renhold. Mange bedrifter og institusjoner har økt behov for å informere og behandle de ekstra forespørslene som kommer. Dermed er det økt behov for folk innen kundeservice. Matbutikker opplever at kunder handler mer per butikkbesøk og er sårbare når ansatte må holde seg hjemme. Renovasjon, søppelhåndtering og gjenvinningsstasjoner er andre eksempler som må holde aktiviteten oppe og har behov for vikarer.

Mange arbeidsgivere finner CVer på arbeidsplassen.no. De åpner 8000 CVer per dag. Er det din CV som åpnes neste gang? Eller har du gjemt deg godt for arbeidsgiverne? Sjekk om din CV er oppdatert og ser bra ut.

Her er en informasjonsvideo om registrering av CV på arbeidsplassen.no.

CV og jobbprofil from nav webinar on Vimeo.