Om oss

Follo Futura utvikler og leverer arbeidskraft. Misjonen er mennesker i jobb og forretningsideen er skreddersydde jobbløsninger. Våre verdier er:

«Ser mulighetene, jakter jobbene, skaper verdiene og leverer resultatene.»

Follo Futura ble etablert i 1974 og eies av Follokommunene, Viken fylkeskommune og 3 Rotary foreninger. Bedriften er en samfunnsaktør og et virkemiddel for arbeid og inkludering. Follo Futura leverer Arbeidsforberedende trening til NAV og jobber metodisk og målrettet med å rekruttere mennesker til jobb. Follo Futura arbeider etter Leanprinsippet og tjenestene er kvalitetsikret gjennom ISO 9001 sertifisering.

Follo Futura har et tett samarbeid med arbeidsgivere i regionen. Målet er å match arbeidskraften med arbeidsgiverens behov – det blir det jobb av! De siste 15 årene har bedriften ligget på NHOs 10 på topp – Jobb-barometer, som viser at bedriften er en av landets beste arbeids- og inkluderingsbedrifter.

Follo Futura tilbyr opplæring på Ås stasjon og Follo Futura Fysio og samarbeider tett med søsterbedriften Stepp Inn.

Ansatte i Follo Futura har utdanning innen samfunnsvitenskap og HR, med tilleggsutdanning innen rekruttering, kommunikasjon, coaching, arbeidsrett, veiledningsteknikker og markedsføring. De er sertifiserte og benytter seg av flere anerkjente test- og veiledningsverktøy som Cut-e, Karriereverktøy, 5M, MI og Belbins teamroller. De ansatte har god erfaring med karriereveiledning, kommunikasjon og oppfølging.

Kontakt oss
Besøksadresse: Brekkeveien 43, 1430 Ås
Postadresse: Postboks 112, 1431 Ås

Telefon +47 64 94 21 65
Epost: info@follo-futura.no

Tone Martinsen tlf 901 14 048
Børge
Børge Jensen, tlf 911 01 064