Om oss

 Follo Futura ble etablert i 1974 som et aksjeselskap og eies av kommunene Ski, Ås, Vestby, Frogn, Enebakk og Oppegård, Akershus fylkeskommune samt Ås, Ski, Frogn og Vestby Rotary. Hovedkontoret ligger i Ås.

Follo Futura er en HR-partner og et virkemiddel for arbeidsinkludering. Bedriften er en samfunnsaktør med spesialkompetanse på mennesker i omstilling. Eierne har gitt bedriften i oppgave å tilrettelegge, motivere og åpne dører for å få mennesker i jobb og aktivitet.

Follo Futura ser muligheter, jakter jobber og skaper verdier. Bedriften kan vise til gode resultater og er ledende på rekruttering i bransjen. Resultatene er skapt ved systematisk arbeid, tett kontakt med fagmiljøer i Norge, deltakelse i nasjonale og internasjonalt prosjekter, godt samarbeid med NAV, kvalifiserte medarbeidere og motiverte deltakere. Arbeidet kvalitetssikres gjennom sertifisering innen EN-NS ISO 9001:2015. (For english version click here).

Bedriften har en rekke samarbeidsavtaler med arbeidsgivere i regionen. Dette for å tilby praksis og opplæring innen alle bransjer. Deltakere får opplæring innen ønsket bransje, relevant praksis, attest og referanse. Ofte ender et slikt samarbeid i fast jobb.

Målgruppene er:

  • Voksne uten jobb som søker nye utfordringer
  • Ungdom uten tilbud
  • Minoritetsspråklige med behov for jobb og språktrening
Follo Futura driver butikk og kafé på Ås stasjon. Videre produserer bedriften egne merkevareprodukter innen fysioterapi, trening og rehabilitering. Hensikten med disse arbeidsområdene er å drive fagopplæring og å gi praksis. Follo Futura har etablert Stepp Inn som er et bemannings- og rekrutteringsselskap som jobber med tjenester til næringslivet. Med faglig kompetanse og lidenskap styrker Stepp Inn din stab.