Arbeidspraksis er gull

Østlandets blad har skrevet om samarbeidet mellom Maxbo og Follo Futura. Varehussjef Vincent Blom mener arbeidspraksis er en god måte å rekruttere på.

Avisutklipp fra Østlandets Blad«I praksisperioden lærer vi hverandre å kjenne. Arbeidsleder får anledning til å vurdere hvor vedkommende passer inn og hva som må læres, og arbeidstager får muligheten til å kjenne på om jobben er noe for ham eller henne. Ekstra god oppfølging fra Follo Futura betyr mye. Konkrete tilbakemeldinger er viktig for utviklingen», forteller Blom.

Her  kan du lese artikkelen i Østlandets blad (Krever abonnement).

Rett kandidat til jobben
Follo Futuras oppgave er å finne rett kandidat til jobben. Vi gjør oss kjent med arbeidsgiver og oppgavene som skal utføres. Deretter går vi gjennom de kandidatene vi har og ser hvem som kan passe best i jobben. På den måten kaster vi ikke bort tiden for arbeidsgiver eller jobbsøker med folk som ikke passer inn. Sjansen for å lykkes i jobben øker og vi får en vinn-vinn situasjon for arbeidsgiver, arbeidstaker og samfunnet.

Oppfølging fra Follo Futura
Follo Futura følger systematisk opp på arbeidsplassen. Vi ser om det er framdrift i opplæringen og om det må foretas justeringer for bedre å nå målet om å utøve arbeidsoppgavene på en god måte. En fast kontaktperson er tilgjengelig for arbeidsgiver og jobbsøker når det er behov og svarer umiddelbart.

Ønsker du som arbeidsgiver å prøve rekruttering gjennom arbeidspraksis kan du kontakte Børge Jensen på tlf 91 10 10 64 for en hyggelig prat.

Les mer om hvordan andre arbeidsgivere bruker Follo Futura